mesaj catre membri

A fi membru al acestui blog de dezbateri, presupune o cat de mica implicare. Cititor poate fi oricine; membri sunt doar cei care posteaza subiecte.
Astept o reactie din partea membrilor inactivi in ultimele zece luni. In lipsa acesteia, voi considera ca acestia nu mai sunt interesati.
Va multumesc!

Admin

12 comentarii:

DOAR NOI spunea...

Sa traiti sefu'!
Gata, am luat vacanta, voi posta. Promit! Iertare, indurare, fara penalizari sefu'!
Ganduri senine!

Anonim spunea...

:)
Bun regasit!
Sefu' pe mine ma puteti concedia, pentru ca nu sunt capabil de implicare mai serioasa.
Promit sa urmaresc cu acelasi interes blogul si sa ma implic in masura in care pot, dar ca outsider.
Multumesc de gazduire si de prietenie, tuturor!
O seara racoroasa.

pheideas spunea...

@andrei, nu e nicio problema ! Apreciez sinceritatea. Nu multi au capacitatea sa-si recunoasca limitele. Nici chiar eu nu o am uneori :)) Drum bun !

Anonim spunea...

Tumultul vietii cotidiene e de vina... A sosit si vara acum, cu vacantele... Vor reveni din toamna cu forte proaspete. :)

pheideas spunea...

@Asa au zis si in tomana trecuta.:))) Uff, ce acri sunt strugurii !:))))
Lasand gluma, ma gandesc ca ar fi frumos ca din ce in ce mai multi, cand incepem ceva, sa ducem si la sfarsit. :) Corect, vin vacantele si in tomana vor veni cu subiecte noi si interesante, gen ... cum m-am dat cu ATV-ul.
:)))))

Anonim spunea...

Eu am boala cu dusul la sfarsit.... :) Altfel, am mustrari de constiinta... :)
Cu siguranta vor fi multe subiecte de dezbatut din toamna, din cele serioase...

pheideas spunea...

@acuarele, cum ar fi ... unde gasim pilote ? :))

fly2sky spunea...

In primul rand notiunea de interesant e relativa :), pe urma eu zic ca orice subiect poate fi interesant, depinde cum il abordezi. Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu mai activa in ce priveste postarile (nici pe blogul meu de altfel), dar imi plac dezbaterile de aici..si sper ca acest blog sa aiba viata lunga. Pacat ca unii din membrii de la inceput (rontziki, saturnianul) nu mai sunt prezenti in ultimul timp pe acest blog, dar poate vor reveni. Asa cum spunea si acuarele..uneori viata cotidiana ne poate tine departe. Pheideas, oricum esti motorul acestui blog, asa ca mai da-ne cate un ghiont virtual cand ne apuca lenea :). Si poate o sa apara si forte noi.

Buhul spunea...

Pheideas, voaim sa te rog sa ma scoti din lista membrilor si tocmai am vazut ca s-a intimplat asta. Functioneaza telepatia ;)

M-am gindit mult in ultimele citeva zile de cind am vazut articolul. Pentru ca voaim si nu voiam sa ies. Pina la urma am decis ca e mai bine sa ies.

In ultima vreme, viata mea a luat-o pe cai, sper eu mai bune, care ma scot mai mult in lumea reala si imi lasa mai putin timp pentru virtual. Si ma bucur ca e asa, ma simt excelent. Cum nici pe propriul blog nu mai activez decit rar si scurt, n-avea nici un sens sa zic pastreaza-ma ca poate mai scriu :)

De citit, voi citi blogul in continuare si voi comenta, chiar daca nu atit de des ca acum ceva vreme.

Ma bucur ca am facut parte dintre memri si ca am scris pe aici, atit cit a fost. Mult succes in continuare, tie si tutror membrilor!

pheideas spunea...

Ma bucur ca mi-ai spus. Te scosesem din lista doar, nu si din drepturi.:)
Virtualul are si el atuurile lui si roadele pot fi culese numai dupa multa munca.:)
Bafta multa !

Rontziki spunea...

După cum spuneam şi acum ceva vreme, stau din ce în ce mai prost cu timpul, mă împart între muncă, nişte plecări programate mai de mult, antibiotice şi nopţi chinuite din cauza vizitelor intense la stomatolog...dar mă fac eu mare şi îmi recapăt viaţa şi timpul înapoi, plus un bonus de sănătate dentară :), cu puţin noroc cam într-o lună jumate...cu sănătatea mentală, cică nu e nici o şansă :))
Mea culpa pentru lipsa activă de pe blogul acesta...N-am ratat aproape nimic în ce priveşte cititul, nici aici, nici pe blogurile voastre, dar de multe ori pe fugă de la birou, deci fără timp şi disponibilitatea de a comenta...
Mă bucur că am participat atunci, demult, la dezbateri şi că v-am cunoscut virtual şi nu numai, pe unii, voi citi în continuare şi, atunci când pot, voi şi comenta :)

pheideas spunea...

@Rontziki, dupa cum bine vezi, "copacelul" creste ... Au grija unii sa-l ude din cand in cand :)) Incepe sa dea si roade, dulci si zemoase. :)) Glumesc !
Ai grija de tine ! Sanatatea e mai importanta decat orice. Cu bine, si te mai astept. Mi-e dor de piperul comentariilor tale. :))